Витяжка повновбудована Minola HBI 5622 BLF 1000 LED

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Iнформація
Документація
Рекомендуємо
-12%
🚚 Безкоштовна доставка
🔥 Спекотна знижка
Додаткова гарантія
В наявності
Штрих-код: 5902767908719
Артикул: 0420114
Виробник: Minola
Відгуки: 0
4 999 грн.
4 399 грн.
Акція закінчиться через:
днів
:
годин
:
хвилин
:
секунд
Колір:
Чорний
Чорний
Білий
Білий
Нержавіюча сталь
Нержавіюча сталь
Основні характеристики (Дивитись усі)
user-icon
Тип монтажу
Вбудований

user-icon
Тип витяжки
Повновбудована

user-icon
Продуктивність, м³/год
1000

user-icon
Рівень шуму, дБ
61-72

user-icon
Тип управління
Кнопкове

user-icon
Ширина, см
52.5

user-icon
Гарантія, міс
12

Рекомендовані товари
Доставка та оплата
- Новою поштою по Україні
- Доставка до відділення при замовленні на суму від 2000 грн - безкоштовна
- Оплата при отриманні
- Онлайн-оплата карткою
- Оплата в терміналі
- Безготівковий розрахунок без ПДВ
- Актуальна наявність та ціна
- 100% оригінальний товар
- Повернення протягом 14 днів з моменту отримання товару
Характеристики
Основні
Країна виробництва
Туреччина
Тип фільтра
Алюмінієвий
Дисплей
Ні
Тип монтажу
Вбудований
Матеріал
Фарбований метал
Автовідключення
Ні
Кількість швидкостей
3
Тип витяжки
Повновбудована
Колір
Чорний
Максимальна продуктивність, м³/год
1000
Підсвітка
LED 2х1.5 Вт
Технічні характеристики
Рівень шуму, дБ
61-72
Режими роботи
Відведення повітря / Рециркуляція
Тип управління Тип управління
Кнопкове
Таймер
Ні
Кількість моторів
1
Потужність мотора, Вт
200
Розмір та вага
Вага брутто, кг
7.6
Вага нетто, кг
6.6
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
52.5х27.9х29.1
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
58х33х34
Ширина, см
52.5
Діаметр вихідного отвору, см
15
Додаткова інформація
Гарантія, міс
12
EAN
5902767908719
Категорія
Кухонні витяжки
Комплектація
Комплектація
Інструкція / Алюмінієвий фільтр / Гарантійний талон / Енергокарта / Зворотний клапан / Мікрофіша / Монтажний комплект / Шнур з вилкою

Детальніше
Опис
Полновстраиваемая вытяжка станет функциональным дополнением вашей кухни, а за счет своего строения она полностью спрячется в шкаф и не нарушит общий дизайн Модель имеет надежный жировой алюминиевый фильтр черного цвета, состоящий из трех слоев. Они препятствуют проникновению жира и испарений внутрь вытяжки. Благодаря этому мотор защищен, а потому прослужит вам гораздо дольше Мощность вытяжки – 1000 м3/час. Она эффективно освежит воздух в помещении, устранив испарения, дым и лишние запахи. В зависимости от интенсивности процесса приготовления, работу вытяжки можно регулировать, выбирая нужный режим Модель оборудована двумя современными LED-лампами мощностью 1,5 Вт каждая. Этого достаточно, чтобы использовать их как дополнительное освещения варочной поверхности. Светодиоды комфортны для глаз, выносливы и экономны Удобные механические кнопки позволяют без усилий управлять вытяжкой. Основные преимущества такой панели – это надежность и простота в эксплуатации

Основні характеристики

Повновбудована кухонна витяжка Minola HBI 5622 BLF 1000 LED обладнана одним двигуном високої потужністю 200 Вт. Максимальна продуктивність пристрою в режимі відведення повітря становить 1000 м3 /годину. Це дозволяє ефективно видаляти випари, небажані запахи та кіптяву, які утворюються в процесі приготування їжі.

Витяжка може працювати у двох режимах

  1. Режим відведення повітря
  2. Режим рециркуляції*

*Використання режиму рециркуляції витяжки можливе лише після встановлення вугільного фільтра, який продається окремо. Для вашої витяжки також можна підібрати відповідний вугільний фільтр від виробника minola.ua .

Алюмінієвий фільтр

Кухонна витяжка Minola HBI 5622 BLF 1000 LED обладнана тришаровим жировим алюмінієвим фільтром чорного кольору. Він забезпечує надійний і ефективний захист двигуна та інших деталей витяжки від потрапляння жиру та бруду.

Оформлення та дизайн

Завдяки чудовим ергономічним якостям, якими наділена модель, вона підійде як маленькій, так і стандартній кухні. Частина конструкції пристрою, яка повинна бути прихована від очей, повністю ховається у шафі, а робоча частина залишається на увазі та органічно доповнює загальний дизайн.

Витяжка виготовлена з фарбованого металу. Це робить цю модель витяжки, що ідеально підходить для вашої кухні. Механічний перемикач керування розташований збоку. На ньому знаходяться кнопки перемикання швидкостей та увімкнення/вимкнення освітлення.

Алюмінієвий фільтр виконаний у тому кольорі, що і пристрій. Таке дизайнерське рішення робить витяжку стильною та елегантною, завдяки чому вона гармонійно виглядатиме в інтер'єрі кухні.

Зручне керування

Панель управління з 5 механічними кнопками перемикання швидкостей і включення освітлення розташована посередині на фронтальній частині пристрою. Вона проста в управлінні та інтуїтивно зрозуміла.

Сучасне освітлення

Повновбудована кухонна витяжка обладнана двома круглими LED-лампами потужністю 1.5 Вт кожна. Світлодіодні лампи забезпечують комфортне додаткове освітлення вашої кухонної поверхні, є найбільш економним джерелом світла.

Швидкість роботи кухонної витяжки

Витяжка має 3 швидкості роботи різної продуктивності. Рівень шуму пристрою не перевищує 72 Дб, що вважається комфортним значенням.

  • На першій швидкості роботи витяжка забезпечує мінімальну продуктивність та шум і використовується при малій інтенсивності випарів;
  • Друга швидкість на середній продуктивності використовується найчастіше і підходить для очищення повітря при приготуванні їжі на двох конфорках одночасно;
  • Третя швидкість роботи з максимальною продуктивністю та рівнем шуму використовується при високій концентрації випарів, гару та диму, які утворюються в процесі інтенсивного приготування їжі.
Детальніше
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

Minola HBI 5622 BLF 1000 LED: часто задавані питання
Витяжка повновбудована Minola HBI 5622 BLF 1000 LED
4 999 грн.
4 399 грн.