Витяжка телескопічна Minola HTLS 6734 BL 1100 LED GLASS

Все про товар
Характеристики
Відгуків
0
Iнформація
Інструкції
🚚 Безкоштовна доставка
Продано
Додаткова гарантія
Немає в наявності
Модель: 5902767907873
Виробник: Minola
Відгуки: 0
5 599 грн.
Характеристики: (Дивитись усі)
Вага брутто, кг
8
Вага нетто, кг
7
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
59.5х26.1х28.1~47.8
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
64.5х35.5х26.3
Гарантія, міс.
12
Країна виробник
Китай
Опис
Телескопічна витяжка стане функціональним і стильним доповненням вашої кухні. За рахунок конструкції моделі короб ховається у шафу, тому видно буде лише декоративну висувну панель із загартованого скла Модель має надійні жирові алюмінієві фільтри, які складаються з трьох шарів. Вони перешкоджають потраплянню жиру та випарів всередину витяжки. Завдяки цьому мотор захищений, а тому прослужить вам значно довше Потужність витяжки – 1100 м3/год. Вона ефективно освіжить повітря у приміщенні, усунувши випари, дим і зайві запахи. В залежності від інтенсивності процесу готування, роботу витяжки можна регулювати, обираючи потрібний режим Модель обладнана сучасною LED-лампою потужністю 2 Вт. Цього достатньо, щоб використовувати її як додаткове освітлення варильної поверхні. Світлодіоди комфортні для очей, витривалі та економні Сучасна панель управління дозволяє без зусиль керувати витяжкою. П'ять сенсорних кнопок розташовані посередині скляної панелі. Окрім того, сенсори мають підсвічування білого кольору

Основні характеристики

Телескопічна кухонна витяжка Minola HTLS 6734 BL 1100 LED GLASS обладнана одним двигуномвисокою потужністю230 Вт. Максимальна продуктивність пристрою в режимі відведення повітря складає 1100 м3/год. Це дозволяє ефективно видаляти випари, небажані запахи та кіптяву, які утворюються в процесі приготування їжі.

Витяжка може працювати у двох режимах

  1. Режим відведення повітря
  2. Режим рециркуляції*

*Використання режиму рециркуляції витяжки можливе лише після встановлення вугільного фільтра, який продається окремо. Для вашої витяжки також можна підібрати відповідний вугільний фільтр від виробника minola.ua.

Алюмінієвий фільтр

Кухонна витяжка Minola HTLS 6734 BL 1100 LED GLASS обладнана двома тришаровими жировими алюмінієвими фільтрами. Вони забезпечують надійний та ефективний захист двигуна та інших деталей витяжки від потрапляння жиру та бруду.

Оформлення та дизайн

Завдяки чудовим ергономічним якостям, якими наділена модель Minola HTLS 6734 BL 1100 LED GLASS, вона підійде як маленькій, так і стандартній кухні. Фасадна частина витяжки виготовлена ​​із загартованого скла чорного кольору, що відрізняється високою жаростійкістю, стійкістю до механічних пошкоджень та естетичним виглядом, що припаде до душі будь-якому кулінару.

Сучасне управління

Сенсорна панель керування розташована посередині на передній частині пристрою. Вона проста в управлінні та інтуїтивно зрозуміла. Для увімкнення/вимкнення двигуна, освітлення та перемикання швидкостей досить легкого дотику.

Світлодіодне освітлення

Декоративна кухонна витяжка Minola HTLS 6734 BL 1100 LED GLASS обладнанаоднієюпрямокутною LED-лампою потужністю 2 Вт. Світлодіодні лампи забезпечують комфортне додаткове освітлення кухонної поверхні і є найбільш економним джерелом світла.

Швидкості роботи кухонної витяжки

Витяжка Minola HTLS 6734 BL 1100 LED GLASS має 3 швидкості роботи різної продуктивності. Рівень шуму пристрою не перевищує 52-64 Дб, що вважається комфортним значенням.

  • На першій швидкості роботи витяжка забезпечує мінімальну продуктивність та шум і використовується при малій інтенсивності випарів;
  • Друга швидкість середньої продуктивності використовується найчастіше і підходить для очищення повітря при готуванні їжі на двох конфорках одночасно;
  • Третя швидкість роботи з максимальною продуктивністю та рівнем шуму використовується при високій концентрації випарів, гару та диму, які утворюються в процесі інтенсивного приготування їжі.
Характеристики
Характеристики
Матеріал
Скло/ Фарбований метал
Режим роботи
Відведення повітря/ Рециркуляція
Тип монтажу
Вбудований
Кількість швидкостей
3
Тип витяжки
Колір
Основні характеристики
Максимальна продуктивність. м³ / год Максимальна продуктивність
1100
Рівень шуму, дБ
52-64
Дисплей
Ні
Автовідключення
Ні
Кількість моторів
1
Потужність мотора, Вт
230
Діаметр вихідного отвору, см
15
Освітлення
1х2 Вт Square LED
Фільтр
Тип фільтра
Жироуловлюючий алюмінієвий
Технічні характеристики
Тип управління Тип управління
Таймер
Ні
Розмір та вага
Вага брутто, кг
8
Вага нетто, кг
7
Габарити без упаковки (ШxВxГ), cм
59.5х26.1х28.1~47.8
Габарити в упаковці (ШxВxГ), cм
64.5х35.5х26.3
Ширина, см
59.5
Додаткова інформація
Гарантія, міс.
12
Країна виробник
Китай
Комплектація
Комплектація
Інструкція/ Алюмінієвий фільтр/ Гарантійний талон/ Енергокарта/ Зворотний клапан/ Мікрофіша/ Монтажний комплект/ Шнур з вилкою
Відгуки
0 / 5
середній рейтинг товару
0
0
0
0
0

Немає відгуків про цей товар, станьте першим, залиште свій відгук.

- Новою поштою по Україні
- Доставка до відділення при замовленні на суму від 2000 грн - безкоштовна
- Накладений платіж
- Безготівковий розрахунок без ПДВ
- Актуальна наявність та ціна
- 100% оригінальний товар
- Повернення протягом 14 днів з моменту отримання товару
Витяжка телескопічна Minola HTLS 6734 BL 1100 LED GLASS
5 599 грн.